ЧАСТНИ ИНВЕСТИЦИОННИ ФОНДОВЕ

Правна Кантора “Про Асистънс” ООД, разработи специализирани правно-консултантски услуги за частни инвестиционни фондове. При предоставяне на услугите, ние залагаме на предоставянето на съвети и съдействие съобразени със специфичните нужди на мениджърите на частни инвестиционни фондове, като ги съчетаваме с общата ни практика в търговското, дружественото и данъчното право.

Целта ни е да предоставим пълна подкрепа на мениджърите на частните инвестиционни фондове, като консултираме целия инвестиционен цикъл – стратегическото планиране на инвестициите, набирането на капитал, осъществяването на инвестиционните сделки, управлението на инвестициите и изходите от тях.

Ние сме изключително фокусирани върху резултатите от сделките, с ясен копроративен фокус и разчитаме на доброто познаване на индустрията на частните инвестиционни фондове.

Стремим се да бъдем запознати с последните изменения в развитието на финансовите инструменти и методите за финансиране на инвестициите. Непрекъснато следим промените в регулаторната рамка и тенденциите в индустрията.

 

Comments are closed.

  • Архив